Logo Divoza Horseworld

Divoza’s Testpanel | Fair Play Lucia & Helen Wedstrijdshirt

Fair Play
Afgelopen maand hebben Daphne, Kaylee, Destiny & Diana, 2 wedstrijdshirts getest van Fair Play. Het Lucia & Helen Wedstrijdshirt. Lees hieronder hun mening & bekijk de video van Daphne!

DAPHNE

Uiterlijk / details
Chique! Dat is het eerste wat er in mij op komt als ik dit prachtige Fairplay wedstrijdshirt uit de verpakking haal. Ik heb gekozen voor type “Lucia” in de kleur zwart. Dit shirt heeft een decoratief bloemmotief van kant over de schouders en mouwen en is afgewerkt met een zilverkleurig Fairplay logo op de borst. Een heel mooi shirt die zeker opvalt in de wedstrijdring!

Het shirt heeft een wit opstaand kraagje welke je aan de achterzijde kan sluiten door middel van twee drukknoopjes. De overgrang van de zwarte stof naar de witte kraag is een beetje “grof”. Dit geeft het shirt een stoerdere uitstraling maar als ik eerlijk ben had ik dit graag iets gladder afgewerkt gezien. Verder is het shirt erg mooi!

Materiaal
Het shirt zit erg lekker want er zit veel stretch in het materiaal. Zelfs in het kant zit rek, iets wat ik niet had verwacht. Ik krijg heel vaak jeuk van kant maar bij dit shirt voelt het juist heel zacht aan en irriteert het mijn huid totaal niet. Doordat de bovenkant van het shirt bijna geheel uit kant bestaat is het ook nog eens heel ademend. Omdat er veel stretch in het materiaal zit zal dit shirt wel  iets sneller aan je lichaam “plakken” dan bijvoorbeeld een katoenen shirt. Ik vond dat echter helemaal niet storend.

Comfort
Aan de pasvorm valt niks op te merken. De maat valt normaal, ik draag een M. Het kraagje zit niet te strak om mijn nek en de mouwen knellen niet. Daarnaast is het shirt is lekker lang, je kan hier prima een heupbreuk bij dragen. Tijdens het springen glipt het niet uit je broeksband. Het shirt blijft precies waar het hoort, draait niet en kruipt niet omhoog. Helemaal goed!

Een sport BH onder dit shirt dragen is wel wat lastiger omdat je deze al snel onder het kant ziet zitten. Ik draag daarom zelf een huidskleurige BH onder dit shirt, hierdoor vallen de bandjes niet op. Als jij bent gezegend met een grote voorgevel en veel steun van een stevige sport BH nodig hebt vind je dit shirt misschien iets minder handig.

Ik vind dit een perfect shirt voor de ruiter die eens iets anders wilt voor een redelijke prijs!

Dit shirt krijgt van mij een dikke 9. Divoza en Fairplay bedankt!

Bekijk hier de video van Daphne

 

 

KAYLEE

Het Fair Play shirt is me zeker bevallen! Hij sluit mooi aan daarom is het ook fijn dat hij elastisch is en dus niet knelt tijdens het rijden. Ook kleurt hij heel mooi bij mijn laarzen cap en het jasje die ook van Fair Play is.

Zweet zie je er wel goed in maar dat komt omdat het shirtje grijs is. Het is wel weer heel snel opgedroogd. Na het wassen op 30graden zag het shirtje er nog steeds goed uit ook de steentjes zijn blijven zitten op de knoopjes. Toch ben ik wel bang dat na langer gebruik je een aantal steentjes kwijt ga raken omdat je er steeds aan zit en de gaten waar de knoopjes doorheen moeten wat aan de kleine kant zijn. Maar ze blingen wel heel mooi! En het kant is ook super mooi en zacht. De stof van het shirtje is ook heel zacht.

Dus met andere woorden het shirtje is bij mij geslaagd! Ik ben er blij mee hij zit heerlijk en ziet er ook nog is super mooi uit wat wil je nog meer!

DESTINY

Ik vind het Fair Play Lucia wedstrijdshirt ten eerste erg mooi. Het is een chique shirt met zeer leuke details. Dit komt door het soort van kant achtig boven stuk. Dat is erg mooi afgewerkt met bloemen en dat maakt het shirt ook uniek. Ook de opening aan de achterkant is net even iets anders wat het toch wel weer heel leuk maakt. Verder is het merk op de voorkant geplaatst met een leuke applicatie van glitters erop. Het shirt is basic, maar erg mooi en toch wel weer opvallend. Het materiaal van het shirt is erg fijn. Het shirt is zeer ademend en dus zeker niet zwetend. Daarnaast is het shirt heel elastisch en daardoor erg comfortabel om te dragen. Het shirt is zowel onder een jasje erg fijn, maar ook heel leuk om bij warm weer te dragen als zomertenue. Ook na een aantal keer wassen ziet het shirt er nog als nieuw uit en zaten het logo en alle glitters er nog steeds op. Al om al een erg mooi en fijn shirt voor op wedstrijden.

DIANA
Ik kan alleen maar positief zijn over het Fair Play shirt.
Het neemt heel goed zweet op zonder de vieze zweetgeur.
Dit is het enige shirt dat ik blijf dragen na de wedstrijd omdat het heel stijlvol is en mooi in model blijft ook na meermaals wassen.
Het hoeft niet gestreken te worden het kreukt niet.
Door de elastische stof ook fijn aan te trekken nadat ik mijn haren al wedstrijd klaar heb gemaakt.
Make-up vlekken op het witte kraagje wast zich er perfect uit op 30 graden.
Alleen niet aan te raden om aan te hebben met hooi voeren😉 alles blijft in het kant zitten.
Ik heb het gedragen tijden de les van Sönke Rothenberger en op wedstrijd.
Ook tijdens andere gelegenheden droeg ik het om te testen. De maat valt klein uit want normaal heb ik een s nu een m gekregen en dat paste prima.

Hester van Divoza *Medewerker Divoza Horseworld*