Logo Divoza Horseworld

Divoza’s Testpanel meets Montar (deel2)

Zoals beloofd stel ik jullie nu ook de andere 2 meiden van Divoza’s Testpanel voor. Kelly en Anouk testen de Montar 2097 Full met kunstlederen zitvlak. Julia en Simone zullen de Montar Flag Studs grip rijbroek gaan testen. Deze rijbroeken zijn van de nieuwe collectie van Montar. In het volgende blog zal ik je meer vertellen over het speciale materiaal van de rijbroeken. Maar nu eerst het voorstelrondje van Anouk en Simone!

3: ik ben Anouk en ik ben 16 jaar. Toen ik 8 jaar was kreeg ik mijn eerste paardrijlessen op een manege. Ondertussen verzorg ik mijn verzorgpony Zanouk al bijna 2 jaar en sinds een maand ook Fleur. Fleur wordt niet meer gereden maar er wordt veel met haar gewandeld, waardoor ze toch haar beweging krijgt. Zanouk wordt voornamelijk dressuurmatig gereden, en is daar ook erg goed in. Ook maken we soms een sprongetje of een wandeling als afwisseling.

4: Mijn naam is Simone Houterman, ik ben 22 jaar oud en woon op Walcheren (Zeeland) aan de kust. Ik ben aan het afstuderen aan de Hogeschool Zeeland voor de opleiding Human Resource Management. Paarden zijn al 19 jaar lang mijn passie. Op 3 jarige leeftijd ben ik begonnen met pony rijden op mijn koppige 3 jarige shetlander hengst. In de tussentijd heb ik veel verschillende paarden gereden en geholpen op de stal van een vriendin. Nu rij ik de paarden van een familielid die zelf fokt en  paarden verkoopt. Momenteel rij ik twee paarden intensief waarvan er één van mijzelf is. Deze paarden zijn vier en vijf jaar oud en allebei spring gefokt. Samen nemen wij deel in de disciplines dressuur en springen daarnaast ga ik regelmatig ter afwisseling een rondje door de bossen rijden. Farinosa, mijn eigen bruine merrie, start ik L2 dressuur en B springen. Natuurlijk vind ik het super leuk dat ik door Divoza ben uitgekozen om de Montar rijbroek te mogen testen. Ik ga hem grondig gebruiken in de komende wedstrijden en verwerk de bevindingen in mijn komende blog!

Houd de Facebook pagina in de gaten voor foto’s en filmpjes.
Begin volgende week komt er een blog online over de eerste reacties van de meiden over de broek!

Hester van Divoza

Introductie 3&4

Hester van Divoza *Medewerker Divoza Horseworld*