Logo Divoza Horseworld

Divoza’s Testpanel meets Passier

Gastleden passier

Deze week gaat het Testpanel van start met het testen van het Passier Fortuna hoofdstel. Keoma Zondag en Dagmar Koelma zullen de stang en trens variant gaan testen. Joyce van de Kuilen, Simone Houterman en Julia Wieten gaan zich bezig houden met het trenshoofdstel.

Wat is er anders aan het Passier Fortuna hoofdstel?
Het Passier Fortuna hoofdstel heeft een extra zacht onderlegd anatomisch kopstuk wat extra ruimte geeft bij de oren. Daarnaast heeft de Passier Fortuna een speciaal gepatenteerd elastisch kopstuk. Dit is verwerkt aan beide kanten onder de lus van de frontriem. Hierdoor zal er minder druk komen te staan op het kopstuk. Door dit elastische materiaal zal het paard het bit beter gaan accepteren, rustiger hoofdgedrag vertonen en minder tongproblemen krijgen.

Passier Gast testriders

Keoma Zondag
Keoma Zondag
Mijn naam is Keoma Zondag.
Ik ben 25 jaar en woon in Twisk, een dorpje in de kop van Noord Holland.

Mijn wedstrijdcarriere is nog vrij kort, nl bijna 5 jaar, maar toch rij ik al 2 paarden op het hoogste niveau.
Mijn Gribaldi ruin Zrinko Zondag heb ik helemaal zelf opgeleid vanaf de L dressuur. Volgende week ga ik hem weer starten in de U25 in Ermelo.

De goedgekeurde hengst Roman Lifestyle W liep al op Lichte Tour niveau toen hij bij mij op stal kwam. In een jaar heb ik m verder opgeleid tot Grand Prix Niveau.
Ik train met veel plezier bij Peter Perlee.

Thuis heb ik samen met mijn vriend een kleine pension, trainings en handelsstal met 22 boxen.
Wil je meer over mij lezen dan kun je terecht op de website: www.klstables.nl

Dagmar KoelmaDagmar Koelma

Mijn naam is Dagmar Koelma en ik ben 26 jaar oud. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan bij Remix Droge Mortel B.V. Naast mijn fulltime baan train in elke dag 2 paarden.

Toen ik 3 jaar was ben ik begonnen met paardrijden. Vroeger wilde ik altijd springen maar toen ik op mijn 12e Fries Kampioen werd in de M1 dressuur ben ik toch maar dressuur blijven rijden. Door de jaren heen ben ik meerdere malen Fries kampioen geworden waarvan 3x in de Z2 dressuur.

Op dit moment start ik 2 paarden in de wedstrijden. Met mijn 11 jarige stermerrie Zylandra K (v. Mermus) rijdt ik Z2 dressuur het leuke is dat wij haar zelf gefokt hebben.

En met mijn andere paard En Vogue (v. Tuschinski) rijdt ik L2 dressuur.  Met beide paarden ben ik geselecteerd voor de Friese Kampioenschappen outdoor.

Ik vind het ontzettend leuk dat ik uitgekozen ben om het Passier Fortuna Stang en Trens hoofdstel te mogen testen.

 

Joyce van de Kuilen

Mijn naam is Joyce van de Kuilen.joyce van de kuilen 2
Ik ben 19 jaar oud en woon in het Gelderse Elst. Ik heb veel internationaal ervaring en heb inmiddels al 3 keer EK eventing mogen rijden ( 2012 met de pony ind. 17de brons met het team) Ek in 2013 en 2014 met Izalco bij de Junioren. Ik hoop dit resultaat vast te houden bij de Young riders!  Op dit moment zit ik op school in Deurne waar ik mijn laatste jaar BBL Masterclass in ga.  Omdat ik een BBl opleiding(Werken&Leren) volg werk ik op een springstal bij mij in de buurt.

Ik heb thuis 4 paarden staan waarvan 3 volop in de wedstrijden.

1 top paard Izalco  van 16 lentes jong! Het is een pools paard en loopt nu CCI** sterren eventing,  Z springen en M2 dressuur. Izalco is een erg apart paard. Ik heb dit paard nu 3 jaar.

Daarna komt mijn grote schimmel Henry Who ( genaamd Schimpie ) hij is van Ierse afkomst en ik heb hem nu ongeveer 2 jaar. Hij loopt M cross ( punten voor het Z ), L springen en M1 dressuur.

Het derde paard is Idle Eric, ook van Ierse afkomst. Hij loopt L cross ( ook punten voor het M ), B springen en L2 dressuur.

Het laatste paard is Enrique-S, hij heeft op dit moment helaas een blessure. Dit was het allereerste paard wat we kochten in 2012. Hij liep voor zijn blessure M cross ( punten voor het Z ), M springen en M1 dressuur.

 

Naast deze gast testriders hebben we natuurlijk ook Simone en Julia die jullie weer op de hoogte zullen houden van hun bevindingen over het Passier Fortuna hoofdstel via Divozablog en JuulsVlog.
Julia Simone houterman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hester van divoza

Hester van Divoza *Medewerker Divoza Horseworld*