Logo Divoza Horseworld

Indoor Tolbert 2015

LEEK- Gister is het jaarlijkse Concour Indoor Tolbert weer van start gegaan in de Hedde-Jan Cazemier manege te Tolbert. Voor de 26e keer wordt dit concours georganiseerd. Van 26 maart tot 4 april komen er verschillende disciplines aan bod. Dressuur, springen, tuigen en ook valt er in deze week een showavond.

Wij, van Divoza Horseworld, waren gisterochtend aanwezig bij de start van de eerste groep combinaties in de dressuur klasse, Lichte tour- Prix st. George. Er hing een fijne sfeer bij alle deelnemers. We konden ook merken aan alle vrijwilligers dat ze er weer zin in hadden. De winnares van de klasse Lichte Tour was Ykje Baron met haar Wybren Van Ass. Deze stoere Friese hengst schitterde tijdens de proef. Samen wisten ze het percentage van 65,99% te behalen. De hengst werd na de overwinning gesierd met een deken gesponsord door Divoza Horseworld (zie foto). Ook tijdens de ereronde wist deze hengst het publiek te imponeren met zijn fenomenale voorhand.

Zaterdag 28 maart aanstaande zal de avond in het teken staan van de hippische ondernemers in het Westerkwartier. Westerkwartier Paardenkwartier richt zich op het promoten van de paardensport in het Westerkwartier. Tijdens deze avond zullen een aantal van deze ondernemers een  show geven.   Het belooft een spectaculaire avond te worden! Aanvang 19:00 uur, entree is gratis.

Ben je nog van plan om naar Indoort Tolbert te gaan? Dan kun je tussen de combinaties door lekker bladeren in ons nieuwe voorjaarsmagazine 2015! Wij hebben enkele verspreid over het concours. Deze zijn ook gratis te bestellen via onze webshop www.Divoza.com.

Wij wensen alle deelnemers veel succes!